Chat with us, powered by LiveChat

OGLAŠUJTE Z LIVENETLIFE

prevzem (1).png

Napredni formati

Omogočamo, da na domoroden način poudarite tudi število trenutnih obiskovalcev, ceno, popust ali drugo zanimivo informacijo. Tako lahko z naprednimi domorodnimi formati bolj učinkovito komunicirate z vašim občinstvom.

mreza.png

V vodilnih medijih

Vaši oglasi bodo prikazani v vodilnih slovenskih spletnih medijih v kontekstu zelo opaženih gradnikov LIVENETLIFE, ki prikazujejo trenutno najbolj obiskane in zanimive vsebine. Ta hip so gradniki prikazani 1400 obiskovalcem na 1246 straneh.

istockphoto-847694346-612x612.jpg

Programatično

Dražba ponudb v realnem času (RTB). Plačate največ toliko kolikor je ponudila konkurenca oziroma minimum založnika. Cena na klik ali na potrjen 1 sekundni prikaz v vidnem polju. Trenutno je povprečni CPC = 0.1006 EUR.

DOBRA PRAKSA LIVENETLIFE

praznicni prevezem merkur2.png

Vsebinsko trženje

Izkoristite vaše trenutne bralce in samodejno promovirajte vašo najbolj obiskano vsebino skupaj z vabljivo informacijo o trenutnem obisku, ki implicira aktualnost. Prevzemite celoten gradnik za širšo izbiro in dodatno znamčenje. Z nami vsebino tržijo že Zemanta Inc., MERKUR d.d. in Delo d.o.o.

kuponko_prevzem.png

Promocije

Na najbolj učinkovit domoroden način poudarite tudi ceno, popust, veliko zanimanje in časovno omejenost vaše ponudbe. S prevzemom celotnega gradnika poskrbite za znamčenje. Ponudbe z nami oglašujejo že Criteo Inc., Kuponko.si in Ona-On.com.

mimovrste_blur.jpg

Znamčenje

Pohvalite se s trenutnimi obiskovalci na spletni strani vaše znamke. S prikazom trenutnega obiska boste znamko povezali z zaupanjem, varnostjo in priljubljenostjo. Prikaz v vodilnih slovenskih medijih skupaj z dokazom o velikem zanimanju bo znamko močno pozitivno izpostavil.

LIVENETLIFE FORMATI

klasicen_blur.jpg

Klasičen format

Za osnovno domorodno oglaševanje je dovolj že slika, naslov in podnaslov. To format je zato hiter, enostaven in povezljiv. Primeren je predvsem za trženje vsebin in promocije.

stevilcen_blur.jpg

Številčen format

V tem formatu je na domoroden način dodana kakršna koli atraktivna številka, ki na primer zelo učinkovito sporoča popust, ceno, oceno, itd. Ta format je primeren predvsem za promocije popustov in akcij.

mnozicen_blur.jpg

Množičen format

To je poseben tip številčnega formata s katerim je dodana pohvala o trenutnem obisku na ciljnem mestu. Že nekaj trenutnih obiskovalcev vabi druge in vzbuja zaupanje. Ta tip je primeren predvsem za vsebinsko trženje, promocije in znamčenje.

prevzem (1).png

S prevzemom gradnika

Ob interakciji z oglasom ta prevzame celoten gradnik s sorodnimi oglasi. Celoten gradnik se tako spremeni v izložbo vaše znamke, ki tudi prevzame naslov gradnika. Primerno za promocije, vsebinski marketing in znamčenje.

LIVENETLIFE MREŽA

Delo.si.1.png

Delo.si

Na spletnih straneh Delo.si, so na vsakem članku objavljeni trije gradniki LIVENETLIFE: “Kaj podobnega berejo drugi“ (desno zgoraj), “Najbolj obiskano v trenutni rubriki” (pod ćlankom) ter “Najbolj brano na Delo.si“ (pod člankom). Mesečno ta gradnike LIVENETLIFE na Delo.si vidi približno 460.000 različnih bralcev, ki ustvarijo približno 14M prikazov. (vir MOSS).

Dnevnik.si.png

Dnevnik.si

Na spletnih straneh Dnevnik.si, je na vsaki strani objavljen gradnik “Priporočamo, kar zdaj berejo drugi“, ki prikazuje trenutno najbolj brane članke. Mesečno ta gradnik vidi približno 290.000 različnih bralcev, ki ustvarijo približno 7M prikazov. (vir MOSS in Dnevnik.si). Največji delež bralcev predstavljajo visokošolsko ali višje izobraženi: 47 % jih na mesec zasluži več kot 700 €, dobrih 62 % uporabnikov je zaposlenih.

OGLAŠUJTE Z LIVENETLIFE

50% preiskusnim popustom

Veselim se sodelovanja s katerim bomo učinkovito domorodno promovirali vašo ponudbo skupaj z atraktivnimi atributi kot so cena, popust ali trenutni obisk.
— Jure Ferlež, direktor LIVENETLIFE.com